Welkom bij Marko Diving VOF

Onze ervaring begint in 1980 toen ik begon bij Holland Diving , toen een van de grootste duikwinkels van Nederland met een eigen atelier.

Door de vele reparatie's aan droog en natpakken en ook het produceren van natte pakken voor particulieren maar ook vooral brandweer en offshore is hier de basis gelegd voor de kennis van nu.

Na in 1992 dit bedrijf verlaten te hebben ben ik als zelfstandige verder gegaan.

Uiteraard stond de ontwikkeling en verbetering van de duikmaterialen niet stil en hebben wij dit op de voet gevolgd en zijn mee doorontwikkeld.

Vandaag de dag kunnen wij dan ook zeggen dat we van alle ins en outs op de hoogte zijn en we zelden nog voor een verrassing komen te staan. 

Alle materialen die nodig zijn voor een reparatie aan een duikpak zijn ruim op voorraad.

Neopreen in diverse kwaliteiten en soorten,droge en natte ritssluitingen,droogpak schoenen en latex seals hebben we in huis.

Neopreen seals worden op maat gemaakt !

Met ruim 37 jaar ervaring durf ik te zeggen dat wij achter onze service en kwaliteit staan en gezien de hoeveelheid klanten die ons elk jaar weer weten te vinden denk ik dat dit terecht is !

Dit zijn duikwinkels maar ook particulieren ,brandweer en commercieele duikers 

Sinds een aantal jaren maken wij ook volledige trilaminaat droogpakken op maat.

Oa VR Flevoland en VRNHN hebben wij van droogpakken mogen voorzien.

Voor deze pakken werken wij met Cordura,in onze ogen een van de beste trilaminaat soorten van de laatste jaren en voor de toekomst.

Mocht U vragen hebben ,neem gerust contact op per mail of telefoon.

Voor ons geld dat U prettig duikt in Uw pak en mochten er problemen zijn,wij zijn niet merk of materiaal gebonden en worden door de meeste grote merken gezien als een van de betere ateliers van deze tijd ...

 

ralph lauren for cheap ralph lauren polo shirts outlet panerai watch replica swiss panerai replica